Time and Date Clock

2011. július 6., szerda

07.04. - A függetlenség napja

Nem voltam ott végig, de nem lett teljes a britek sikere, mert ahogy a nap felkelt még mindig a csillagok és a csíkok úsztak fent a szélben.
A bunkok tetején, az étkező tetején, a víztorony tetején, valamint a brit waterfront staff-nak köszönhetően 5 helyen bent a tavon is a brit zászló volt kitűzve. Reggeli előtt még kitettük a mess hall (étkező) falára középre, a legláthatóbb helyre is a UJ-et. Ez a kör nem tartott túl sokáig, mert a zászlórúd tövétől meglátták , pedig annyira azért nincs közel, és bejöttek, levágták. Azzal persze nem számoltak, hogy a britek a tavalyi hibából tanulva, az idén legalább 50 zászlót hoztak magukkal :D Szóval kitettük még egyszer, amit már csak reggelinél vettek észre, amikor már mindenki bent volt, és akkor nehezebb is volt már leszedni, mert nem volt asztal, amire felállhattak volna. De végül persze megoldották.
Ebéd után mentünk volna fürdeni, de mivel az egész waterfront staff szabadnapos volt, így nem lehetett bemenni.. nagy nehezen megoldottuk, hogy átmenjünk BR-be a medencébe, de ott sem volt több időnk, mint 10 perc, mert aztán az elkényeztetett csitriknek valami programja volt, aztán húznunk kellett a bánatba. Végül folytattuk a mi oldalunkon a napozást, aztán annyi.
Miután lement a vacsora még megnéztem a tűzijátékot. Nem volt annyira nagy szám, de azért megérte. Ezt követően találkoztam Ákossal, aki mondta, hogy mennek a View-ba, a közelben lévő kocsmába, szóval hozzájuk csapódtam. Cliff-nek, az egyik amcsi srácnak van kocsija, aztán ő vitt el minket, de mivel még nincs 21, jött is vissza a táborba. Nagyon jó hely a View, és olcsóbb, mint a Limmerick. Itt csak 8USD a pitcher sör, ami egész jó ár. Amikor beléptünk, egyből megláttam Stan-t, aki úgy be volt baszva, hogy ihaj :D Kész az az ember. Szívesen tennék fel róla képet, de még a tábor elején mondták, hogy akármilyen hülyeséget csinál, legyünk szívesek nem feltölteni se youtube-ra, se máshová.  Lassan befutottak a mexikóiak, meg még páran, plusz a vezetőségből is voltak ott. Tök jót beszélgettem mindenkivel. Cliff éjfélre jött vissza értünk, majd hazavitt bennünket, és alvás volt. 

07.03.

Az esti buszos para miatt, meg mert egyre fáradtabbak vagyunk - mivel már több mint 2 hét telt el szabadnap nélkül -, elég fagyos volt a hangulat egész nap. Nagyon nem tetszett. Délután Eddie-vel dumáltunk egy ideig, mert elég szar hangulata volt, aztán gondoltam, hogy jót tesz neki, ha van mellette valaki. Úgy is lett. Kicsit jobb hangulatban tértünk vissza a konyhába, majd gyorsan lezavartuk a vacsorát. Mikor végeztünk, az idősebb táborozók éppen barikádokat emeltek a zászló köré.
Este még lógtam egy ideig a mexikóiakkal. Kiderült, hogy Eddie-nek van mérlege.. az is kiderült, hogy az edzések, valamint a dobozos, 150 kalóriás cukros szarok következtében 2 hét alatt sikerült felszednem 5 kilót. De legalább van látszatja is a dolognak.. :D Ezután jöhet a saláta, mert a 70-et csak nem kéne már elérni, 2 kiló meg nagyon könnyen rámegy itt az emberre.
A britek nagyon készítették a vízibombákat, meg tervezgettek. A terv: minden épületre, valamint a 10-15 méter magas víztoronyra kirakni a Union Jack-et. (a kevésbé tájékozottak kedvéért: a UJ az Egyesült Királyság zászlajának a neve). Legfőbb cél: letépni az USA zászlaját a tábor közepén álló zászlórúdról, és felhúzni rá a britet. Ekkorra már a zászló körüli területeket teljesen aláaknázták.. mindenféle szarság volt elrejtve a fűben és zseblámpával járőröztek minden irányban. 

07.02.

Míg egy nappal korábban ismeretlen okból keltem fel meglehetősen könnyen, és pörögtem egész nap, addig ma ez amiatt volt, mert hosszú idő óta végre először ki tudtam aludni magam. Már el is felejtettem, hogy milyen ez az érzés… Egyébként kitaláltam egy tök jó vitaminkombót. Szedem is szorgosan. Különböző vitaminokból különböző mennyiségeket teszünk bele és pörgünk tőle, mint a picsa, és még egészségesek is leszünk. Hasznos dolog!
Ebéd után a 3órás szünetünket ismételten fürdőzéssel töltöttük. Ez valószínűleg rutinná fog válni, mert nagyon jól esik 2 műszak után kicsit ellazulni és kikapcsolni. Plusz még jól le is barnulunk. Az mondjuk igaz, hogy a nap, meg a víz eléggé leszívja az energiánkat, de ez csak később jön elő. Mondjuk vacsora közben.. :D Akkor mindig arra hajtunk, hogy minél hamarabb kiszolgáljuk a kis sátánokat, aztán hagyjanak békében.
Miután összetakarítottunk mindent, végre eljött az a pillanat, amire már napok óta várunk. Beosztottuk a szabadnapokat. Úgy esett, hogy nekem a csütörtökjeim lesznek szabadok. A másik opció a kedd volt, de egész félévben meresztettem keddenként, szóval úgy voltam vele, hogy bármi, csak kedd ne legyen.
Este Balázs meg Szili elmentek Walmartba vásárolni, de mivel elég fáradt voltam, meg amúgy nem kellett semmi onnan, így inkább maradtam. Dáviddal meg Bálinttal lefoglaltuk az első körös szállásunkat Philadelphiába aug 19-20-21-re, majd Atlantic City-be 22-23-ra. Vicces hostel árak vannak AC-ben. 2 éjszakára alig lett meg 30USD az ár. Szóval egész jól sikerült ezt kifogni.
Mentem volna vissza a bunk-ba, de valószínűleg épp rosszkor nyitottam be, mert Csabi elég hirtelen ugorhatott le a bánatisten becenevű ukrán kiscsajról. Nincs vele különösebb baj, csak elég fagyos az üsző. Üsző: ezt a szót Bálinttól tanultam, állítólag bizonyos mikro kultúrákban ezt a szót is használják a nő helyett. Szerintem baromira vicces :D Egyébként mint utólag kiderült, nem történt semmi. Hagytam nekik még kis időt, addig visszamentem a többiekhez netezni. Mikor együtt mentünk már haza, a csaj még mindig itt volt, de már pont indultak. (Csabi mindig hazakíséri egészen a hídig, mert onnan nem mehet tovább. Igazi gentleman :D) Miután Csabi és bánat leléptek, megjött a két idióta. Csabi adott nekik 20USD-t, hogy vegyenek neki egy doboz gumit. Hiba volt. Szili és Balázs összeállítottak egy Starter Kit-et. A SK tartalma: egy 24darabos durex csomag (csak 6USD!!!!), egy doboz síkosító (1,50), valamint egy terhességi teszt (pár centért már lehet kapni :D). Ez még természetesen nem vitte volna el a 20-ast, de ha már szívességet tesz az ember, akkor ugyebár annyit elvárhat, hogy meghívják 1-2 sörre.. :D De végül maradt néhány negyeddolláros visszajárónak.
Szépen kikészítették az ágyára a dolgokat rendezetten, egymás mellé. Utána beállított Toby (angol szakács srác), meg Ivonne. Volt egy kis para az úton aztán beszéltek Sziliékkel, de ennyi.
 Aztán jött Csabi. Majd jött mögötte bánat.. Nem mert hazamenni, mert már régen túl voltunk a curfew-n, aztán nem akarták megkockáztatni a kirúgást. Szóval nálunk aludt. Amíg Csabi magyarázta a helyzetet, addig az üsző észrevette a cuccokat, aztán nézegette őket.. hát jót röhögött annyi tuti. Egyemmeg de zavarban volt :D Persze ez csak a kezdet volt. Ugyebár minden este úgy alszunk el, hogy faszságokról beszélünk, és ezt most sem maradhatott el, persze valamelyest angolul. Szóval kapta az ívet rendesen.

07.01.

Normál esetben másnaposan kellet volna kelnem. Ez nem így történt. Nem tudom, hogy minek a hatására, de olyan szinten pörögtem, mintha valami gyorsító lett volna bennem. Mindenki mosott szarként, meglehetősen kómásan végezte a dolgát, én meg rohangáltam fel-alá, mint valami idióta. Nem tudom, hogy írtam-e már korábban, de a gyerekeimmel kötöttem egy alkut, hogyha nem gányolják össze az asztalt, meg a kaja után összeganajoznak maguk körül, akkor kapnak vagy Oreo-t, ami egy csokis keksz tejkrémmel a közepén, vagy valami extrát a kaják végén. Amennyiben viszont disznó módjára esznek, nem kapnak ló..t se. Egyébként egész jól működik a dolog, az Oreo meg úgyse kerül pénzbe, szóval ingyen könnyű osztogatni :D
Reggeli után az egész szünetemet végigaludtam, majd egy, a reggelihez hasonló fasza, pörgős ebéd után a fos idő miatt szintén aludtunk fürdőzés helyett.
Igazából csak ennyi történt.

06.30

Ebéd után lementünk a tóhoz. Mivel nem voltak gyerekek, így ki tudtuk próbálni a vízi trambulint, a vízi tornyot és még a 3-3,5 méter magas vízimentői posztról is ugrálhattunk a vízbe. Nagyon jó idő volt, teljesen felfrissültünk tőle, na meg a sok ugrálástól.
A fürdőzés után kinti barbecue-t tartottunk, ami nagyon jól sikerült. Sokkal jobb volt a kaja is, mint az egy héttel korábbi. Ennek persze az lehet a legfőbb oka, hogy most tűzön készült a legtöbb, nem pedig bent a konyhán. Teljesen olyan íze volt a húsnak, mint a McDonald’s-ban, csak szerintem több szemetet darálnak ebbe bele. Igazából azt beszéltük a srácokkal, hogyha már napok óta zöldet szarik az ember, akkor végső soron tök mindegy, hogy mi minden szemetet eszik meg.
Miután eltakarítottuk a romokat, lezuhanyoztunk összekészültünk, és irány a Limmerick. A két nappal korábbi után, a mostani megint felülmúlta az előzőt, szóval hejj de nagyon magas színvonalon járunk már.. :D A szokásos tequilázás és sörözés után elindultunk hazafelé. Elég jó hangulatot csináltunk, mert hazafelé a busz első felében ülők végigkántáltuk az utat többek közt a fradi indulóval, a „nincsen hangotok” című kultúranekdotával, a „mejico, mejico”, valamint az „húngria, húngria” jelszavakkal. Mindenki beszélt már minden nyelven annyi tuti. Nyugisan hazaértünk, elszívtuk a jó éjt cigit, majd kidőltünk. Illetve dőltünk volna, de mire beértem a bunkba, akkorra már itt volt 3 mexikói, akik azért jöttek, mert Balázsnak szülinapja lett az éjfél elmúltával. Na meg azért is, mert be voltak rúgva és úgy kóvályogtak a táborban :D Végül fél 3 környékén valahogy csak sikerült elaludni. Persze nem a szokásos 6-os felállásban, mert Janette, Cindy és Eddie itt aludtak. Illetve ez se pontosan így történt, mert Cindy végül lelépett, miután egy ideig a Balázs ágyában múlatta az időt. Utána viszont tényleg alvás volt.