Time and Date Clock

2011. június 15., szerda

Az utolsó nap mogyorószágon Part II

Mission accomplished! Letudtam a városba mászkálást, összeválogattam a ruhákat, és lakótársam kedves barátnőjének nagy segítségével sikeresen telepakoltam egy bőröndöt sokkal több cuccal, mint amit el tudtam képzelni, hogy belefér. A táska sikeresen elnyelt 8 rövidnadrágot, 5 hosszút, 12 pólót, 4 pulcsit, 19 alsót, 20 pár zoknit, 2 törülközőt, 3 pár cipőt, egy nagy adag kozmetikumot, gyógyszereket, kamerát, és még mindenféle egyéb dolgot, amire nem biztos, hogy szükség lesz, de azért jó, ha van az embernél.
Kedvenc szobatársam az AZ642 jelzésű repülőgép fedélzetén a Flightstats szerint most éppen Kanada északkeleti részén, valahol Newfoundland and Labrador felett jár és nem egészen 2 órán belül leszáll. Ha minden terv szerint megy, akkor holnap ilyenkorra már lassan az amerikai-kanadai határ felett leszünk az utastársaimmal mintegy 6.300km-t magunk mögött letudva, további 1.500-zal előttünk.
Most még vár rám egy utolsó, nagy mogyorószági fürdés, aztán minden itteni feladatomat elvégzettnek tekinthetem, és nincs más dolgom, mint várni, hogy megékezzen Dávid, utána pedig belevetni magam életem eddigi legnagyobb kalandjába! Hivatalosan 3 órával a repülő indulása előtt kellene kiérni a reptérre, de azt beszéltük a srácokkal, hogy mivel aludni úgy sem fogunk tudni, így inkább már jóval előtte kimegyünk, mert ha már úgyis csak ülni fogunk itthon, így hát jobban megéri a reptéren ücsörögni, mert akkor legalább már helyben vagyunk, és biztos nem lesz semmi gikszer.
A 'Hogyan-éld-túl' csomagot jól eltettem, szóval biztosan nem lesz gond! Még egyszer nagyon köszönöm! :-)

Az utolsó nap mogyorószágon

Miután tegnap felértem Pestre, kicsi szobatársam már nagyon benne volt a pakolásban. Amikor először megláttam a bőröndjét kicsit megijedtem, tekintve, hogy az minimum kétszer akkora, mint az enyém, és arra gondoltam, hogy az én cuccaim nem fognak beleférni a sajátomba. Szerencsére mire végzett a bepakolással, kis külső segítséggel ugyan, de sikerült úgy koordinálni a dolgokat, hogy egyáltalán nem lett tele a bőrönd. Ezután nem sokkal elindultak a barátjával Ferihegyre,  ahonnan ma reggel - a bud.hu információi szerint - 07:19-kor, 4 perces késéssel elindult Róma felé, hogy aztán ott egy másik gépre átszállva Newark-ba jusson. Izgulok érte és már most nagyon hiányzik! Remélem, hogy minél előbb netközelbe kerül, és szolgál némi információval magáról.
Tegnap este még búcsúzóul megittunk pár sört az egyik legjobb barátommal. Így, mindennek a végén úgy voltam vele, hogy igyunk valami hazait, szóval ebből az elgondolásból - meg persze az árakat megnézve - a dobozos Kőbányai mellet döntöttünk. Még az éjjel-nappaliban is csak 195,- forintba kerül, és ugyanúgy 4,5-ös.. Ebből megittunk fejenként 6-6 dobozzal. Annyira nem is rossz, csak picit émelyeg tőle az ember ébredés után, de hamar rendbe lehet jönni.


Amiket az elmúlt 2 nap során szépen bepakoltam a bőröndömbe, azok most szépen kikerültek belőle, és most minden az én ruháimmal van tele. Eddig csak a melós ruhák lettek bepakolva, de most, hogy bekerülnek a normálisak is, ügyesebben kell csinálnom, ha bele akarok férni. Nagyon remélem, hogy Rómában nem nagyon fogják elkeverni a csomagomat, mert az most nagyon nem hiányzik.. A bepakoláson kívül ma még rohangálnom is kell egy kicsit a városban át Budára, meg itt Pesten is, szóval elég szűkösen leszek időben, de ügyes gyerek vagyok, megoldom.