Time and Date Clock

2011. július 6., szerda

07.03.

Az esti buszos para miatt, meg mert egyre fáradtabbak vagyunk - mivel már több mint 2 hét telt el szabadnap nélkül -, elég fagyos volt a hangulat egész nap. Nagyon nem tetszett. Délután Eddie-vel dumáltunk egy ideig, mert elég szar hangulata volt, aztán gondoltam, hogy jót tesz neki, ha van mellette valaki. Úgy is lett. Kicsit jobb hangulatban tértünk vissza a konyhába, majd gyorsan lezavartuk a vacsorát. Mikor végeztünk, az idősebb táborozók éppen barikádokat emeltek a zászló köré.
Este még lógtam egy ideig a mexikóiakkal. Kiderült, hogy Eddie-nek van mérlege.. az is kiderült, hogy az edzések, valamint a dobozos, 150 kalóriás cukros szarok következtében 2 hét alatt sikerült felszednem 5 kilót. De legalább van látszatja is a dolognak.. :D Ezután jöhet a saláta, mert a 70-et csak nem kéne már elérni, 2 kiló meg nagyon könnyen rámegy itt az emberre.
A britek nagyon készítették a vízibombákat, meg tervezgettek. A terv: minden épületre, valamint a 10-15 méter magas víztoronyra kirakni a Union Jack-et. (a kevésbé tájékozottak kedvéért: a UJ az Egyesült Királyság zászlajának a neve). Legfőbb cél: letépni az USA zászlaját a tábor közepén álló zászlórúdról, és felhúzni rá a britet. Ekkorra már a zászló körüli területeket teljesen aláaknázták.. mindenféle szarság volt elrejtve a fűben és zseblámpával járőröztek minden irányban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése