Time and Date Clock

2011. július 6., szerda

07.04. - A függetlenség napja

Nem voltam ott végig, de nem lett teljes a britek sikere, mert ahogy a nap felkelt még mindig a csillagok és a csíkok úsztak fent a szélben.
A bunkok tetején, az étkező tetején, a víztorony tetején, valamint a brit waterfront staff-nak köszönhetően 5 helyen bent a tavon is a brit zászló volt kitűzve. Reggeli előtt még kitettük a mess hall (étkező) falára középre, a legláthatóbb helyre is a UJ-et. Ez a kör nem tartott túl sokáig, mert a zászlórúd tövétől meglátták , pedig annyira azért nincs közel, és bejöttek, levágták. Azzal persze nem számoltak, hogy a britek a tavalyi hibából tanulva, az idén legalább 50 zászlót hoztak magukkal :D Szóval kitettük még egyszer, amit már csak reggelinél vettek észre, amikor már mindenki bent volt, és akkor nehezebb is volt már leszedni, mert nem volt asztal, amire felállhattak volna. De végül persze megoldották.
Ebéd után mentünk volna fürdeni, de mivel az egész waterfront staff szabadnapos volt, így nem lehetett bemenni.. nagy nehezen megoldottuk, hogy átmenjünk BR-be a medencébe, de ott sem volt több időnk, mint 10 perc, mert aztán az elkényeztetett csitriknek valami programja volt, aztán húznunk kellett a bánatba. Végül folytattuk a mi oldalunkon a napozást, aztán annyi.
Miután lement a vacsora még megnéztem a tűzijátékot. Nem volt annyira nagy szám, de azért megérte. Ezt követően találkoztam Ákossal, aki mondta, hogy mennek a View-ba, a közelben lévő kocsmába, szóval hozzájuk csapódtam. Cliff-nek, az egyik amcsi srácnak van kocsija, aztán ő vitt el minket, de mivel még nincs 21, jött is vissza a táborba. Nagyon jó hely a View, és olcsóbb, mint a Limmerick. Itt csak 8USD a pitcher sör, ami egész jó ár. Amikor beléptünk, egyből megláttam Stan-t, aki úgy be volt baszva, hogy ihaj :D Kész az az ember. Szívesen tennék fel róla képet, de még a tábor elején mondták, hogy akármilyen hülyeséget csinál, legyünk szívesek nem feltölteni se youtube-ra, se máshová.  Lassan befutottak a mexikóiak, meg még páran, plusz a vezetőségből is voltak ott. Tök jót beszélgettem mindenkivel. Cliff éjfélre jött vissza értünk, majd hazavitt bennünket, és alvás volt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése