Time and Date Clock

2011. június 30., csütörtök

06.27.

Ma már reggel 6kor keltünk, 6.50-re kellett menni. Többször annyi meló van, mint korábban. Mindenki nagyon fáradt és ezért feszültebbek vagyunk az átlagosnál. Ezt tetőzi, hogy Nyomorék továbbra sem csinál lófaszt se. A gyerekek a korábbi estéhez képest sokkal nyugodtabbak voltak. Az egyik asztalomnál nagyon segítőkészek, mindig mindent összepakolnak maguk után, kidobják a szemetet stb, a másiknál viszont úgy esznek mint egy sertéstelep és hasonló mocskot is hagynak maguk után. Még így is nagyon sokáig tartott a takarítás, mindössze 1,5 óra pihenés volt a déli műszak előtt és ebből 1 órát aludtam, mert baromira kimerült voltam. Az ebédet hasonló rohanásban tudtuk le, egyre fáradtabbak vagyunk és ez még csak a legeleje, még hátra van jó pár. Utána bementem a mosodába Dávidékhoz, és felfeküdtem az asztalra Dávid mellé. A mexikói csajok nagyon kellemes masszázsban részesítettek minket. Utána bedöglöttem a bunkba mert el vagyok fáradva, mint valami napszámos. Vacsorát is letudtuk, nem volt vészes.
Muci (Nyomorék) a mai napon 8 banánt evett meg és 9 doboz narancslevet tolt be meló helyett.

06.26.

Eljött a gyerekek ébredésének napja. Mit sem sejtve, a legjobbra számítva keltünk fel, végre gyönyörű napsütésre. 0700-ra kellett menni előkészíteni az asztalokat a reggelihez. Ezt gyorsan letudtuk, majd miután sikerült kitakarítani az étkezőt, bementem, és Macseknak kellett segítenem, én pácoltam be a marhát az esti vacsorához. Ahogy végeztem vele, felmentem a bunkhoz cigizni, majd nem sokkal később mehettem is vissza a konyhára, mert 11-től előkészítettük az ebédet, ami nyugisan lezajlott. Utána én kaptam azt a megtisztelő feladatot, hogy menedzselnem kellett, hogy a gyerekek kajáltatásához hogy legyenek az asztal- és a székelrendezések a teremben. Többé-kevésbé sikeresen teljesítettem a feladatot, jó munkát végeztünk a srácokkal.
Közben megérkeztek a Pokol Szekerei és démonok százai özönlöttek le róluk olyan hangzavart okozva, hogy az k.vaszentség, hogy mókusokat és békésen sétáló süniket, madarakat többet nem fogunk látni.
Kis pihenés után már jöhetett is a vacsora előkészítése az étkezőben, aztán kezdődhetett a kaja felszolgálása. Már 4 asztalunk van fejenként. Én 2 Staff asztalt és 2 gyerekes asztalt kaptam. Hihetetlen rohanás volt, az eddigi felszolgálás az semmi ahhoz képest, amit most kell csinálni. Szerencsére egész jól elvagyunk, bár mindenki nagyon elfáradt. A takarítás csapatmunkaként zajlott, de a Szarházi az nem csinál továbbra se lófaszt se, ami mindenkit egyre jobban idegesít. Tudni kell, hogy gyűjtést szervezett magának a barátai körében, hogy mindenki küldjön neki 600Forintot, hogy összegyűljön neki az 1.650$-os kötbér, és le tudjon lépni, mert nagyon fárasztó neki a munka, és ő azt hitte, hogy nem kell majd ennyit melózni, csak néha besegíteni.. Nyomorék..
Ma nem volt edzés, hulla fáradtan egyből irány az ágy feeling volt. Este persze ökörködtünk a srácokkal, szokás szerint.

06.25.

Reggel szakadó esőre és elég erős émelygésre keltem. Kevertem magamnak egy C-B6-Advil-Multivitamin koktélt, ami hamar helyre rakott. BlueRidge-ben mi csináltattuk a reggeliztetést, ami lazán felért egy rémálommal, mert nem tudtuk, hogy minek hol van a helye, mert az étkező és kb 2× akkora, mint nálunk. 2-3 óra szenvedés után visszamentünk a bunkba és aludtunk pár órát. A rövid alvás után már mehettünk is vissza BR-be, az ebédet is mi szolgáltuk fel. Az első "hazai" kaját most ettük: sült krumpli rántott csirkemellel. Miután már a f.szunk kivolt a felszolgálással és a takarítással, amit rohanva kellett kiviteleznünk, sikerült elérni a buszt, és már mentünk is Honesdale-be, a Walmartba bevásárolni. A buszon Szilivel, Kristóffal és Mucival utaztunk együtt, egy rakás 17 éves öntelt, sznob ribanc társaságában. Fogalmuk sem volt a világ dolgairól és a legnagyobb problémájuk a körömlakkmárka kiválasztása volt, na meg persze az, hogy melyiknek milyen pasija van, és milyen kocsival hordja a suliba, stb. A Walmartban rendesen bevásároltunk, zseblámpát, ruhákat, kajákat, energiaitalt, gyógyszereket, vitamint. Ahhoz képest, hogy teljesen tele volt pakolva a kosár, alig fizettünk. Vettem egy Magic 8 Ball -t is, mert csak 6$ volt, és mindig akartam egy ilyet. Az az a cucc, amit megrázol, és válaszol a kérdésedre :D Továbbá bevásároltunk Pringles-ből is, ami az otthoni 5-800 forintos ár helyett itt mindössze 1-1,5$ per doboz. Very funny..
4 óra vásárlás után felszálltunk a buszra, mehettünk is vissza BR-be a vacsorát felszolgálni. Hasonlóan kellemes élmény volt ez is, mint minden más BR-ben. Ezután frankón elfáradva bevetettem magam a kondiba, és ott voltam kb 1,5 órát. Mikor visszamentem a bunkba, akkor még beszélgettünk Dáviddal, és Gallel (izraeli szekus srác) kb fél órát, aztán mindenki ment a saját kis ágyába szunyálni.