Time and Date Clock

2011. július 6., szerda

06.30

Ebéd után lementünk a tóhoz. Mivel nem voltak gyerekek, így ki tudtuk próbálni a vízi trambulint, a vízi tornyot és még a 3-3,5 méter magas vízimentői posztról is ugrálhattunk a vízbe. Nagyon jó idő volt, teljesen felfrissültünk tőle, na meg a sok ugrálástól.
A fürdőzés után kinti barbecue-t tartottunk, ami nagyon jól sikerült. Sokkal jobb volt a kaja is, mint az egy héttel korábbi. Ennek persze az lehet a legfőbb oka, hogy most tűzön készült a legtöbb, nem pedig bent a konyhán. Teljesen olyan íze volt a húsnak, mint a McDonald’s-ban, csak szerintem több szemetet darálnak ebbe bele. Igazából azt beszéltük a srácokkal, hogyha már napok óta zöldet szarik az ember, akkor végső soron tök mindegy, hogy mi minden szemetet eszik meg.
Miután eltakarítottuk a romokat, lezuhanyoztunk összekészültünk, és irány a Limmerick. A két nappal korábbi után, a mostani megint felülmúlta az előzőt, szóval hejj de nagyon magas színvonalon járunk már.. :D A szokásos tequilázás és sörözés után elindultunk hazafelé. Elég jó hangulatot csináltunk, mert hazafelé a busz első felében ülők végigkántáltuk az utat többek közt a fradi indulóval, a „nincsen hangotok” című kultúranekdotával, a „mejico, mejico”, valamint az „húngria, húngria” jelszavakkal. Mindenki beszélt már minden nyelven annyi tuti. Nyugisan hazaértünk, elszívtuk a jó éjt cigit, majd kidőltünk. Illetve dőltünk volna, de mire beértem a bunkba, akkorra már itt volt 3 mexikói, akik azért jöttek, mert Balázsnak szülinapja lett az éjfél elmúltával. Na meg azért is, mert be voltak rúgva és úgy kóvályogtak a táborban :D Végül fél 3 környékén valahogy csak sikerült elaludni. Persze nem a szokásos 6-os felállásban, mert Janette, Cindy és Eddie itt aludtak. Illetve ez se pontosan így történt, mert Cindy végül lelépett, miután egy ideig a Balázs ágyában múlatta az időt. Utána viszont tényleg alvás volt.

1 megjegyzés: